MEDEWERKERS

Maak kennis met het NAMAC team

Albert Gerbel
Eindredactie
020 69 00 597

Het model: Mijn hobby is de historie van de automobiel en van het automobilisme. Een voorbeeld, vertaald naar 1:43, is de Gräf & Stift 28/32 Doppel-Phaeton uit 1910 die vier jaar later een rol speelde in de aanloop naar de Eerste Wereldoorlog.

Arthur Ritsma
Penningmeester bestuur
Bart van den Acker
Hoofdredacteur magazine
Bart Veldpaus
Web redacteur
0492 66 17 01

Benjan Spiele
Productie, Redacteur Op Grote Schaal
053 43 52 774
Bert Siegersma
Redacteur 1:87
Het model: Ik ben betrokken geweest bij de ontwikkeling van het Artitec-DAFje en daar ben ik apetrots op. De Frico-auto’s heb ik in mijn jeugd in Friesland veel zien rijden, wat appelleert aan nostalgie waarmee onze hobby van nature verbonden is.
Dik Som
Evenementen
Het model: Toen ik voor mijn vitrines stond om een model bij de foto uit te zoeken viel mijn oog op deze Dauphine R 1093 van Otto Models. Een schitterende weergave van een heel leuke auto. Deze moest het worden.
Ferry Dierckxsens
Beursorganisatie
Guus Fritschy
Beursorganisatie
Henk 't Hart
Innovatieteam
Jaap Visser
Magazijn
John Tits
Productie magazine
Marcel Berrens
Secretaris bestuur
0628 676 013

Het model: Ik hou van concept cars, en heb een voorliefde voor de buitenaardse ontwerpen van de jaren 70. Deze Ferrari Modulo is één van mijn favorieten. Het model in 1:43 van Red Line is prachtig.

Max Assies
Webmaster
Niels Janson
Redacteur 3 inch
Paul Spek
Facebook-groep
Pieter Groenendyk
Redacteur bedrijfsvoertuigen, boekenblad
Het model van de 1:20 SLJ Citroën DS heb ik gekozen vanwege mijn voorliefde voor het merk Citroën in 1:1 waardoor ik ook, lang geleden, Citroën modellen ben gaan verzamelen. Het gekozen model is mijns inziens een zeer fraaie weergave van deze legendarische auto en zit inmiddels al ruim veertig jaar in mijn collectie.
Rob van der Klugt
Autorariteiten
Het model: De kennismaking met het Verenigd Koninkrijk, vier decennia geleden, zou zichtbare gevolgen hebben voor mijn verzameling miniatuurauto’s. De door Victory Industries verwezenlijkte Standard Ten op de foto werd de grondlegger van mijn geliefde afdeling ‘Engelse Melange’ in mijn collectie, bestaande uit qua schaal, materiaal en voertuigtype vermakelijk verschillende modellen.
Robert Servaas
PR bestuur
Sander Berghuis
Voorzitter bestuur
0640 730 585

Het model: Deze Scénic illustreert mijn voorliefde voor het merk Renault. Mijn collectie bestaat voor een groot deel uit Renaults, maar ik ben ook fanatiek verzamelaar van Porsche 911, moderne Rolls-Royces en Duitse GT Spirit miniaturen.

Tom Brinkhuis
Ledenadministratie
ledenadm@namac.nl