Nieuw 1:64-merk

Kort na de afgelopen Spielwarenmesse kwam Almost Real met het bericht ook actief te worden in de schaal 1:64. Dat doet men met een nieuw submerk: ARBox. Het eerste model is de nieuwe Land Rover Defender. Men maakt zowel de 90 als 110 en beide in liefst tien verschillende uitvoeringen, waarvan twee ‘geheime’ verrassingskleuren. De Land Rovers lieten niet lang op zich wachten: ze zijn nu al volop leverbaar.

De Defenders zijn op twee manieren te koop. In een grote (dure) verzameldoos met negen verschillende uitvoeringen (waarvan één ‘geheime’) of los. In beide gevallen gaat het wel om een Blind Box. Je weet niet welke uitvoering(en) je krijgt. In ons geval kwam deze stoere offroaduitvoering uit het doosje.

De losse modellen kosten rond de twintig euro. Een stuk betaalbaarder dan wat Almost Real in de grotere schalen aanbiedt. Toch is de kwaliteit er eigenlijk niet minder om. Qua detailniveau had het bijna een 1:43-model kunnen zijn. De Land Rover is voorzien van soepele vering en ieder model wordt geleverd met een setje accessoires. (NJ)