Wachtend voor de slagboom …

Wachtend voor de slagboom …

In gedachten sta ik voor de slagboom om de parkeerplaats van Expo Houten op te komen. De parkeerplaats is leeg. Mijn gedachten dwalen af naar binnenin het Expo-complex. Dromend van lange rijen tafels met vrolijke tafelhouders en voorovergebogen miniatuurautoliefhebbers, glurend en turend over de tafels om te kijken welk model van hun gading is. Wil ik die hebben … koopt iemand hem net voor mijn neus! Gelukkig staat er ruim een kilometer aan tafels…

Het gebrek aan beurzen is natuurlijk enorm jammer voor ons verenigingsleven. Onze beursorganisator verzet ook veel werk als er géén beurzen kunnen worden gehouden. Door de regels van de Veiligheidsregio Utrecht moesten we de aanmelding, de indeling van de hallen en de wijze van entree wijzigen. Als we straks weer toestemming hebben om onze beurzen te houden, is er véél anders dan we gewend waren. De tafelhouders gaan door vijf ingangen naar binnen. Betalende bezoekers en leden moeten allemaal vooraf via deze site www.namac.nl een ticket kopen, betaald voor niet-leden, onbetaald – maar wel aanmelden! – voor leden. Wanneer? Zodra het weer kan, staat dit duidelijk vermeld op deze website, dus blijf deze volgen.

De NAMAC heeft bestuursleden die ad interim zijn. Zoals uw voorzitter, die de vergaderingen leidt en er met een helicopterview voor zorgt, dat afspraken worden nagekomen. De voorzitter heeft ook de verantwoordelijkheid voor de regio’s, hij onderhoudt de contacten. Gelukkig hebben we nu een nieuwe penningmeester en is onze pr-man weer aan een nieuwe bestuursperiode begonnen. De termijn van de secretaris loopt dit jaar af, hij heeft te kennen gegeven te willen stoppen. We zoeken dus nieuwe mensen, zowel voor de functie van voorzitter als voor die van secretaris. Geïnteresseerd? Meldt u aan op info@namac.nl.

Voor later in dit jaar hoop ik weer op mooie beurzen, gezellige regio-bijeenkomsten en leuke clubdagen. Laten we erop vertrouwen dat die rood-wit-rode slagboom snel omhoog gaat, letterlijk en figuurlijk, dan kunnen we doorgaan!

Wouter Verhey, voorzitter NAMAC a.i.