Al het nieuws van Revell

Revell keert terug met kant-en-klare modellen met een BMW Isetta 250. Bij de bij dit merk meer gebruikelijke kits in schaal 1:24 en 1:25 ligt de nadruk op Amerikaanse modellen. Verschillende pick-ups, klassieke sportwagens en de moderne Corvette zijn voorbeelden daarvan. Maar ook de Europese markt wordet niet vergeten. Daar komt een Deutz D30 en een Land Rover 109 Series III.

Een echt miniatuur is het niet, maar de 3d-puzzel van de klassieke London Bus is te aardig om niet te laten zien. De schaal is ongeveer 1:43.

De jongere autoliefhebbers probeert Revell te interesseren met Porsches 911 en een Ford F-150 Raptor in de Junior-serie, die eenvoudig te bouwen zijn, en er goed uit zien. Het andere uiterste van het spectrum ins een 1:16 Volkswagen T1 Samba die zelfs van werkende koplampen is voorzien. En van een minder aantrekkelijk prijskaartje.

Bij Revell ook nog wat nieuws in 3-inch, in de vorm van eenvoudige RC-modellen. We zien een Aston Martin-politiewagen, een Bugatti Veyron met racenummers, een Mercedes-achtige brandweerwagen en een serie bouwplaatsvoertuigen. Eenvoudige modellen, maar leuk voor de jonge doelgroep. Duidelijk gedetailleerder en voorzien van officiële logo’s zijn een Claas oogstmachine en een MAN vuilniswagen.

Heel aardig, en heel betaalbaar, is een 3-inch model van een Bugatti Veyron, dat radiografisch bestuurd kan worden.