Al het nieuws van Oxford Diecast

Het meeste nieuws van Oxford Diecast is te vinden bij de personenauto’s en bedrijfswagens in 1:76. Alleen al aan volledig nieuwe modellen verschijnen: de huidige Audi S3 Cabrio, de originele Audi quattro, de Austin Maxi, de BMW Isetta in ‘besteluitvoering’ van de RAC, de Citroën H, na de latere modellen nu ook de eerste Ford Capri, de allereerste Ford Escort, de Ford Zodiac MkII, de Heinkel Kabine, de Jaguar F-Type nu ook als Project 7, de Jaguar XE, de LEVC ‘Electric Taxi’, de Land Rover Series III van de AA, de Nissan Qashqai van modeljaar 2014, de Range Rover van de derde generatie, de Range Rover Velar, de Volkswagen Transporters T1, T4 en T5.

Bij de vrachtwagens zien we alleen nieuwe uitvoeringen van bestaande modellen. De DAF 3300 komt in de kleuren van Pollock, de DAF XF Euro6 komt met veeoplegger van Skeldons, de ERF EC komt met vlakke trailer in eveneens de kleuren van Pollock, de ERF LV in de kleuren van Scottish & Newcastle, de Mercedes-Benz Actros SSC in de kleuren van Ronnie S. Evans, de Scania Car Transporter komt in meerdere nieuwe uitvoeringen, de Scammell Highwayman komt met tankoplegger in de kleuren van Shell/BP en Pointer en tot slot zal de Volvo FH ook de kleuren van McBurney Transport gaan dragen.

Tot slot een greep uit het busnieuws: de Duple Commander MkII in de kleuren van Southdown en Grey Cars, de Bristol MW6G in de kleuren van Thames Valley, de Plaxton Panorama in de kleuren van NBC Ribble en de Saro Bus in de kleuren van Donegal Railways.