Al het nieuws van Motormax

Motormax is een plezierig instapmerk voor verzamelaars en zoals ieder jaar waren er ook veel kleurvarianten op bestaande modellen. De Volkswagen collection in schaal 1:24 loopt al geruime tijd bij Motormax. Een leuke kleurvariant die dit jaar komt is de zwart/geel geblokte ‘Follow Me’ versie, in gebruik op vliegvelden. De klantenservicebus van Volkswagen is ook erg leuk.

Bij de reguliere 1:24 personenauto’s komt de Pagani Huayra Roadster in een metallic oranje en een groene uitvoering. Ook de BMW i8 is een fraaie nieuwkomer in 1:24 samen met de 2019 Corvette ZR1. Die laatste komt in het getoonde oranje en in Corvette ‘racing’ geel.

Grote pick-ups die er aan komen zijn de Dodge RAM 1500 crew cab ‘Rebel’ in het rood of wit en de ‘Laramie’-uitvoering van diezelfde pick-up in zilver en zwart. De Chevrolet Silverado 2018 Centenial Edition komt in de speciale blauwe jubileumkleur. Voor alle pick-ups geldt dat deze in de afwijkende schaal 1:27 worden geleverd.

Helemaal nieuw is de Gulf collection bij Motormax waarbij de modellen gebaseerd zijn op bestaande auto’s uit de 1:24 reeks, zoals de Volkswagen Kever en BMW M3 coupe. Als laatste werd in schaal 1:12 de Ford GT Concept in Gulf kleuren gepresenteerd. Een model waarbij deuren en kleppen kunnen worden geopend.