Regio Veluwe (07)
Regio Veluwe (07)

Regio Veluwe | Imparts

Regio Veluwe bezoekt Imparts

Op zaterdag 18 november was alweer de laatste activiteit van 2023voor regio Veluwe. We zijn op bezoek geweest bij British Car Parts Specialist IMPARTS in Ede. Eind september zijn we naar Ede gereden om een en ander door te spreken. De ontvangst was enthousiast en het gesprek duurde hooguit tien minuten. Met Wilco (de man achter Imparts) waren we het snel eens.

Op zaterdag 18 november was er een enthousiaste ontvangst voor de circa vijftien mensen met koffie en een gevulde koek. Wilco had een klant op bezoek en het verzoek was of we na de koffie zelf alvast wat konden rondkijken op de eerste verdieping, waar een ruim en gevarieerd aanbod aan klassiekers staat opgesteld.

Wilco kwam ons later een rondleiding geven en vertelde dat de firma uit twee onderdelen bestaat. Er worden klassieke auto’s van particulieren in consignatie verkocht (zie https://www.classicargarage.nl) en er is een shop waar de meest uiteenlopende onderdelen kunnen worden aangeschaft. Tevens is er een werkplaats voor het technisch onderhoud van klassiekers van allerlei merken en er is een grote kelder waar van alles wordt opgeslagen.

Kortom, een zeer veelzijdig en enthousiast bedrijf dat al sinds 1991 bestaat. Bij binnenkomst van het pand merk je aan de geur van olie dat je niet bij een bakker binnenkomt.

Dit was een zeer geslaagde ochtend waarvoor we onze gastheer Wilco langs deze weg willen bedanken. Binnenkort maken we ons programma voor 2024 bekend en wij wensen jullie al het goede voor het jaar 2024.

Hans Nuis

Regio Veluwe (02)
Regio Veluwe (06)
Regio Veluwe (08)
Regio Veluwe (07)
Regio Veluwe (01)
Regio Veluwe (03)
Regio Veluwe (05)