De Haan Transport (03)
De Haan Transport (03)

Regio Veluwe | De Haan Transport

Zaterdag 15 april was de regio Veluwe te gast bij De Haan Transport in Nijkerk waar we geweldige regio-ochtend hebben bijgewoond. De ontvangst was met koffie en een stuk gebak, want er was nog een taart over van de vorige avond. Een chauffeur had een nieuwe vrachtwagen gekregen en dat wordt altijd gevierd met familie en daaraan kun je echt merken dat De Haan Transport nog een echt familiebedrijf is.

Onze gastheer Graddus de Haan heeft ons zeer enthousiast rondgeleid. Wat een bevlogen jongeman is dat, met een geheel eigen visie op de uitvoering van het wagenpark qua kleur, accessoires, inrichting van de cabine et cetera. Dit is een geweldig mooi familiebedrijf en dat is merkbaar op de werkvloer, want er is weinig verloop in de chauffeurs, die het de gewoonste zaak van de wereld vinden om op zaterdag nog even de auto te wassen.

Zoals zo vaak, is ook dit bedrijf reeds in 1958 begonnen als brandstoffenhandel. De omzet in kolen groeide gestaag en al snel werd het wagenpark uitgebreid en het bedrijf is nu uitgegroeid tot een volwaardig transportbedrijf met ruim dertig vrachtwagens. Het bedrijf is ingericht op allerlei soorten van Transport. Een heel belangrijk deel vormt het rail- / infratransport, maar ook voor speciaal transport is men bij de Haan aan het goede adres. Heel bijzonder transport vormt het vervoer van speciale kunstwerken, waaronder bijvoorbeeld een astronautpop. Voor meer informatie over de Haan Transport kijk op https://www.gldehaantransport.nl

De eerstvolgende bijeenkomst van regio Veluwe is op 11 mei in het Ford Museum Beekbergen, waar een presentatie wordt gegeven over het boek “100 jaar Speelgoedgarages”.

Hans Nuis

De Haan Transport (05)
De Haan Transport (03)
De Haan Transport (02)
De Haan Transport (01)
De Haan Transport (06)
De Haan Transport (04)
De Haan Transport (07)