Avant Slot Philips Team (01)
Avant Slot Philips Team (01)

Chevrolet G20 Catalunya RT ondersteuningstruck.

(Chevrolet G20 Catalunya RT 1986, Avant Slot, Schal 1:32, Slotcar)

Avant Slot viert zijn achttiende verjaardag en doet dat met een leuk project. Het merk heeft zich gevestigd in de wereld van slotracen. Het merk komt nu met een project dat liefhebbers veel plezier zal geven. Dit is één van de weinig merken die ook wat bestellers en lichte trucks in het programma hebben. Dit ‘verjaardagsmodel’ is een verkleining in schaal 1:32 van de Chevrolet G20, die medio jaren tachtig werd gebruikt als service-auto voor een Catalaans rallyteam.
Het model is al onderweg en zal eind tweede kwartaal de fysieke- èn online slotcarwinkels bereiken.

Avant Slot toont nu alleen nog de Chevy met aanhanger, maar er komt gelijktijdig een Opel Manta 400 Rally Groep B uit, van hetzelfde, door Philips Autoradio gesponsorde Opel Team España uit dezelfde periode. De equipe Beny Fernández/José López Orozco was met deze Manta behoorlijk succesvol in zowel Spaanse als Europese rally’s.

Avant Slot staat bekend om aandacht voor correcte kleuren en zeer verfijnde details. Daarnaast is het leveringsprogramma door de variatie heel groot. De set is authentiek en historisch te noemen. De techniek is in goede handen door de ondersteuning van Slot.it uit Italië. (BSi)

Avant Slot Philips Team (01)
Avant Slot Philips Team (02)