Tecnomodel

Er staat voor het eerste kwartaal een aantal Ferrari’s F1 512 uit 1965 op de planning. We zien de uitvoering zoals Lorenzo Bandini meereed in de Italiaanse GP van dat jaar met startnummer 4. Tevens is er de startnummer 8 van John Surtees uit diezelfde race. In de GP van Nederland in hetzelfde jaar reed John Surtees met startnummer 2. Pedro Rodriquez reed met startnummer 14 de GP Amerika voor het Team NART.

Uit een ander land rijk aan racehistorie komt de Lotus 40. Hiervan gaan we onder andere de persintroductie-versie zien, alsmede twee raceversies: de auto uit de Brands Hatch Guards Trophy gereden door Jim Clark en als laatste de wagen van A.J. Foyt gereden tijdens de Riverside GP.

Voor het tweede kwartaal staan vier versies van de Ferrari 312 F1 gepland, waarvan drie gereden door Chris Amon. De vierde is weer van Lorenzo Bandini, allemaal zijn ze uit 1967. Een wat nieuwere Ferrari, de 365 GTB/4 ontworpen door Michelotti, staat ook gepland. Deze komt er in een presentatie versie, een open versie en een race-versie. Een andere opvallende verschijning is de Aston Martin V8, kortweg aangeduid als AM V8. Wij hebben het hier niet over de straatversie, maar een dikke raceversie, in verschillende uitvoeringen. (BW)