Uitsluitend voor NAMAC-leden!

 

NAMAC Ledenreis: AutoWorld in Brussel

 

Opnieuw stelt de NAMAC de leden in de gelegenheid tot deelname aan een ledenreis! We gaan naar het bijzonder fraaie automuseum AutoWorld in Brussel, ondergebracht in een statig gebouw midden in het Jubelpark. Naast de vaste collectie, met volop aandacht voor de Belgische merken is er nu een thematentoonstelling naar aanleiding van het honderdjarig bestaan van de bijzondere Italiaanse carrosseriebouwer Zagato. De NAMAC nodigt u graag uit voor een dagtrip naar AutoWorld in Brussel op 23 november.

Wat biedt de NAMAC aan?
Negentig mensen (twee bussen) krijgen de gelegenheid om mee te reizen naar Brussel. Voor NAMAC-leden zijn er géén kosten verbonden aan de reis en de toegang tot het museum (inclusief rondleiding)! Kosten voor eten/drinken en overige zaken zijn voor eigen rekening. Iedere aanmelder mag één introducé meenemen. Een introducé die zelf geen lid is van de NAMAC, betaalt € 25.

Waar stapt u op?
Er zijn vier plaatsen waar u kunt opstappen. Een van de bussen zal stoppen in (de buurt van) Utrecht en Breda. De andere bus volgt de lijn Arnhem – Den Bosch. Exacte locaties worden tijdig aan de deelnemers doorgegeven. Let op: we vertrekken vroeg! Houd voor Utrecht en Arnhem rekening met 7.00-7.30 u in de ochtend. Vertrek retour uit Brussel is rond 16.00 u.

Hoe meldt u zich aan?
U kunt zich tot uiterlijk 26 oktober aanmelden via mailadres innovaties@namac.nl. Vermeld daarbij uw naam, woonplaats, telefoonnummer, mailadres, voorkeur opstapplaats (Utrecht, Breda, Arnhem, Den Bosch) en lidmaatschapsnummer. Laat het ook weten wanneer u een introducé mee wilt nemen en of deze NAMAC-lid is of niet.
Wanneer blijkt dat meer dan negentig mensen zich hebben aangemeld voor de dagtrip, vindt selectie plaats via een onafhankelijke notaris.

Na aanmelding ontvangt u uiterlijk 2 november informatie over deelname en de details.

Op naar Brussel!