Neurenberg nieuws van Matrix Scale Models

1:43

Matrix is helaas niet aanwezig in Neurenberg, maar toch hebben we een enorme lijst met nieuwtjes gekregen die het komende half jaar op de planning staan. Veel daarvan staat al aangekondigd op de website van Matrix, dus kijk vooral ook daar. De echte nieuwtjes die we kunnen melden zijn daarom juist de modellen waarvan we nog geen foto hebben, maar waar Matrix voorlopig de foto van de echte auto laat zien. Dat doen wij dan dus ook, met toch een paar modelletjes er tussendoor.

Noemenswaardige nieuwtjes zijn een Bugatti 57 TT Bertelli Therese, Cadillac Starlight Pininfarina, Jensen P66 concept, Ferrari 330 GT Shooting Brake Vignale, Ford XP Bordinat Cobra, Saab 900 Safari Estate, Chrysler Turboflite, Mercedes-Benz 680S Armbruster Cabriolet, Ferrari 410 SuperAmerica Ghia en een Mercedes-Benz K Torpedo. (MB)

Op grote schaal

Ook in 1:18 heeft Matrix de nodige plannen, die men nog dit jaar hoopt te verwezenlijken. Daaronder is een aantal heel aparte creaties, zoals de Alfa Romeo B.A.T. 5 en 7 en de Ferrari 330GT Shooting Break Vignale. Verder de 1937 Bugatti 57SC Atalante en een aantal Ferrari’s, zoals de 250GT Coupé Pininfarina, de 250GT Cabrio Series 1. (BSp)