Al het nieuws van MiniGT

TSM-Model is natuurlijk bekend om zijn fraaie 1:43 en 1:18 modellen, maar onder de merknaam MiniGT maakt men ook 1:64 miniaturen. In die schaal ontdekten we een handmonster van een Mercedes-Benz Actros met gesloten oplegger. Opnieuw een bijzondere schaal voor een vrachtwagenmodel maar het prototype zag er erg goed uit.

Bij TSM’s 1:64-submerk MiniGT kunnen we verspreid over 2019 een hoop nieuwe modellen verwachten. Al klaar zijn een grote variatie klassieke Mini’s (waaronder alle Pantone-kleuren),de Pagani Huayra Roadster, de BMW M3 E30 uit 1985, de Porsche 911 Turbo GT2RS en de Toyota Supra van modeljaar 1993. Het lijstje met modellen die nog in de prototypefase zitten is niet minder interessant: de huidige Aston Martin DBS, de Aston Martin Vulcan, de huidige Bentley Continental (ook in GT3-versie), de BMW M8 GTE, de huidige Ford GT (ook in GTLM-versie), de Honda Civic Type-R TCM, de laatste Land Rover Defender 110, de huidige Maserati GranTurismo, de Maserati Levante, de McLaren 720S en de Nissan Skyline R32 GT-R Nismo.

In de brochure worden verder nog aangekondigd: de Honda NSX GT3 (ook als Acura), de huidige BMW M4 Coupé en M5, de nieuwe BMW M850i Coupé, de Chevrolet Corvette C7 (ook als C7-R), de dichte Pagani Huayra (ook als BC),  de Land Rover Defender in kortere 90-versie en ‘dikke’ LB Works-versies van de BMW M4 Coupé en Maserati GranTurismo.