Tekno nieuws week 2

Tekno Volvo Freia Forellen

Een fraaie nieuwkomer van Tekno is deze Volvo FH04 Globetrotter van Freia Forellen uit Denemarken. Het gaat om een motorwagen met opbouw en aanhanger voor het transport van levende vis in dertien afzonderlijke bakken.

Tekno Witte Volvo

In de Tekno basisreeks is deze Volvo FH04 Globetrotter XL 6×2 verschenen, een losse trekker die zowel met linkse als rechtse besturing kan worden gekozen.

Tekno Scania West Country Bulk

Het Britse West Country Bulk heeft recent deze Scania S-serie Highline in gebruik genomen. De bedrijfskleuren zijn wit met felblauw. De trekker heeft een dichtgebouwd chassis, mooie chromen wielen, staande pijpen en extra licht op het cabinedak.

Tekno Scania Oostenbrugge pallets

Een erg mooi miniatuur heeft Tekno gemaakt voor Oostenbrugge. De Scania S730 Highline combinatie met vlakke laadvloer vervoert een grote hoeveelheid pallets. Het model wordt inclusief certificaat geleverd.

Lommel

Tekno brengt een nieuwe Scania R-Serie Topline met koeloplegger van J. Vanlommel uit Olen (B). De combinatie is uitgevoerd in een kleurstelling met fel oranje en rood. De koeltrailer is een VédéCar.

Exalto

Deze rood/witte Scania nieuwe R-serie 6×2 met platte trailer rijdt voor Eljo Exalto uit Brakel. De cabine heeft slechts wat schaarse accessoires. Geheel volgens het voorbeeld dat Tekno heeft aangehouden.

Bauer

Rood met zwart, dat valt op. Tekno brengt deze Scania S-serie Highline met een vierassige Meusburger trailer. De belettering van Bauer Spezialtransport uit het Duitse Arnstorf met deze Zweedse truck tot een opvallend geheel.

Laursen

Een Scania in Deense dienst, dat is deze nieuwe R-serie met erachter een rode schuifzeilentrailer. De kleuren en belettering maken duidelijk dat het om een truck gaat van Frode Laursen uit Vitten. Tekno is de maker.