Over de club

Miniatuurauto’s verzamelen: nóg leuker als lid van de NAMAC

Miniatuurauto’s verzamelen is leuk. Dat wist je al, anders was je niet op de website van de NAMAC terechtgekomen. De Nederlandse Algemene Miniatuur Auto Club is er voor iedereen die modelauto’s verzamelt.

De club organiseert beurzen, geeft het blad Auto in Miniatuur uit, organiseert clubdagen en andere evenementen. Ook regionaal is de NAMAC actief, met bijeenkomsten op kleinere schaal. Je hoeft dus niet ver van huis om je hobby met gelijkgestemden te delen. En vergeet de Miniatuurauto-van-het-jaar-verkiezing niet.

Iedere verzamelaar van modelauto’s verzamelt op zijn eigen manier. Het is echter bewezen dat verzamelen veel leuker is als je andere verzamelaars kent met wie je kennis en ervaring kunt delen. De één verzamelt schaalmodellen van een bepaald automerk. De ander verzamelt modelauto’s uit een bepaald land of een bepaalde periode. Er zijn verzamelaars van schaalmodellen van vrachtauto’s, personenauto’s, rallyauto’s, tractoren, grondverzetmodellen – verzin het maar. Alle verzamelaars zijn welkom in de club, ook modelbouwers en verbouwers.

Mededeling voor leden

Contributie 2018

In november ontvangen leden die de contributie per acceptgiro betalen de acceptgiro. Buitenlandse leden ontvangen eveneens per brief een betalingsverzoek . Leden die per automatische incasso betalen kunnen in december op hun bankafschrift zien op welke datum het contributiebedrag is geïncasseerd. De bedragen zijn dit jaar niet gewijzigd.
Omdat de eerste beurs al op 13 januari is, is het van belang dat u tijdig de contributie betaalt. In de eerste of tweede week van januari zullen de lidmaatschapspassen worden verzonden. In ieder geval beschikt u erover voor de dertiende januari.