';

Jaarlijks organiseert de NAMAC een verkiezing voor Miniatuurauto van het Jaar.
De leden zijn gewend in een aantal categorieën nominaties te krijgen, waar per categorie een keuze uit gemaakt mag worden. Iedere categorie kende zo een winnaar, en het model met de meeste stemmen werd algeheel winnaar. Steeds vaker kwam de vraag hoe de nominaties bepaald werden. Want er zijn zoveel mooie modelauto’s die ieder jaar uitkomen, en waarom staat juist die ene hele mooie er juist niet tussen.

We hebben daarom besloten het deze keer op een andere manier te gaan doen, en ieder lid maximale inbreng te geven.

Ieder lid is vrij om één model op te geven dat zijn of haar favoriet is van het afgelopen jaar. Denk daarbij aan je mooiste aanwinst van het jaar, of het model dat je erg graag had willen hebben maar helaas net boven budget was. Lees elders op deze pagina de precieze criteria waaraan een model moet voldoen om te worden genomineerd. En denk ook eens aan onbekende merken, er komt zoveel uit in zo’n jaar.

Onder de inzenders van geldige stemmen verloten we drie cadeaubonnen van 100 euro om ook volgend jaar weer wat leuks aan de verzameling toe te kunnen voegen.

Hoe doet u mee?

Eigenlijk is het heel eenvoudig: vul onderstaand formulier in, en druk op verzenden. In principe is de keuze dus enorm, uit de duizenden nieuwe modellen die dit jaar verschenen zijn, maar let even op de gestelde criteria.

Alleen leden mogen deelnemen aan de verkiezing, daarom is een lidmaatschapsnummer verplicht. We zullen uw persoonlijke voorkeur niet openbaar maken.

Het door u aangedragen model moet aan de volgende criteria voldoen om deel te mogen nemen:
– Nieuw uitgebracht in 2017
– Geen (kleur)variant van een eerder model
– Het model moet in deze vorm te koop zijn via de normale kanalen (beurzen, winkels, internet)

Kanshebbers op de overwinning worden aan deze criteria getoetst. Specificeer uw model zo duidelijk mogelijk zodat duidelijk is welke wordt bedoeld. Liefst auto, type, uitvoering, bouwjaar, modelmerk en schaalgrootte.

Ik doe mee!

Naam

Woonplaats

E-mailadres

Lidmaatschapsnummer

Mijn favoriete in 2017 uitgekomen model is:
Auto

Modelmerk

Schaal

Onder de uitbrengers van geldige stemmen verloten wij cadeaubonnen.

Heeft u nog verdere opmerkingen? (Hier genoemde modellen worden genegeerd)